LAS STANCIA VEGHEL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 231 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Las Stancia Veghel. Meer weten? Ontdek meer

9 mrt 2024 om 22:09 Lekkerste spareribs ever!! Friet is trouwens ook echt super lekker!
3 mrt 2024 om 19:37 Helaas was het eten 45 minuten later dan de gevraagde bezorgtijd. Dat vond ik wel erg lang.
25 feb 2024 om 8:17 Altijd goede kwaliteit en heerlijk
22 jan 2024 om 20:12 Heerlijk gegeten!
14 jan 2024 om 20:39 Eten was heerlijk, alles goed warm en smaakvol. Bezorging duurde lang, 3x gebeld omdat steeds gezegd werd dat de bezorger onderweg was. Zeer vriendelijk te woord gestaan en uiteindelijk kwam de baas zelf bezorgen met extra spare ribs
24 dec 2023 om 7:04 Alles tiptop in orde. Heerlijke spareribs
22 dec 2023 om 22:52 Had om 16:45 besteld en eten kwam om 18:45. Spareribs erg lekker, frietjes een beetje taai en wel heel weinig salade erbij
16 okt 2023 om 11:04 Ik vond het prima maar niet geweldig. De friet was lekker krokant en het vlees ook zacht maar alles lag in een bak, de friet wordt dan zacht door de saus en de salade warm door het vlees. Mis de grillsmaak op het vlees.
12 okt 2023 om 22:00 Ik had de ossenhaas/spareribs combi besteld. Alles was nog perfect warm. Friet was krokant en de ossenhaas perfect medium. De smaak van zowel de groente, als de spareribs en de ossenhaas was echt heerlijk. Zeer grote portie ook. Ik ga zeker weer best
28 sep 2023 om 9:38 Duurde een kwartier langer dan verwacht. De inktvisringen waren qua smaak wel goed en nog redelijk warm. Alleen qua textuur zijn ze te slap. Ze horen krokant te zijn. Ook hoef ik persoonlijk geen aardappelpuree bij de hoeveelheid friet die je krijgt
22 sep 2023 om 19:29 Het vlees was helaas al flink afgekoeld en niet meer warm. Eten was lekker
16 sep 2023 om 20:57 Perfect geleverd, uitstekende maaltijden, en grote porties!